Natural face lifting

NATURAL FACE LIFTING

Natuurlijke huidverjonging voor een tijdloze schoonheid

In 2017 heb ik de specialisatie “Huidverbeterende Bindweefselmassage” behaald. Omdat bindweefselmassage een behandeling is waar mooie resultaten mee behaald worden werd ik zelf erg enthousiast en daardoor kwam ik in aanraking met Natural Face Lifting. In januari 2018 heb ik de opleiding Natural Face Lifting gevolgd en ben ik erkend Natural Face lift therapeute.

Natural Face Lifting is een door Inge Deceuninck ontwikkelde massagemethode om huidverslapping en –veroudering in het gelaat, hals en decolleté aan te pakken. Het is een samensmelting van verschillende behandeltechnieken die allemaal hun oorsprong vinden in de fysiotherapie. Het is een geweldige aanvulling op mijn basis bindweefseltechnieken. Bindweefselmassage bevordert de aanmaak van collageen en het versterken van elastine ter bestrijding van rimpels. Een prachtige behandeling maar er is nog meer mogelijk.

Bij Natural Face Lifting wordt niet alleen gewerkt op collageen en elastine. Ook de spiertonus, de stevigheid in het gelaat wordt aangepakt. We kennen de hangende wangen, een dubbele kin, een uitgesproken neus lippenplooi en zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de tonus van het spierweefsel. Deze kunnen we weer opbouwen door spiertonus verhogende technieken.

Ook verliezen we bij het ouder worden aan botsterkte. Versterking kunnen we stimuleren door botfricties. Daardoor behouden we een meer jeugdige vorm van het gelaat.

Huidproblemen hebben vaak te maken met ontstekingen. Lymfedrainage is de techniek om het immuunsysteem te versterken en de huid te beschermen tegen het ontstaan van ontstekingen.

Bent u op zoek naar huidverbetering op 100% natuurlijke basis zonder plastische chirurgie en zonder inspuitingen? Dan kunt u bij Schoonheidssalon Mooi&Zo! terecht voor deze prachtige, natuurlijke behandeling.

Hoe werkt Natural Face Lifting:
Natural Face Lifting is een tweedelige manuele gelaatsbehandeling:

1) Tonifiërende (stimulerende) behandeltechnieken
Door de combinatie van bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende knedingen krijgen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier. De huid wordt geprikkeld waardoor die er beter en gezonder uit gaat zien.
2) Lymfedrainage
Tijdens deze technieken wordt overtollig vocht gedraineerd. Daarnaast is het een stimulatie van natuurlijke hydratatie van de huid en het stimuleren van de aan- en afvoer van de Langerhanscellen. Deze spelen een belangrijke rol in de afweer van de huid waar ze het immuunsysteem versterken en zorgen voor optimale huidconditie. Er ontstaat een betere stofwisseling, afvalstoffen worden beter afgevoerd.

facel2

Bij de Natural FaceLifting wordt het bindweefsel en de onderliggende spieren krachtig aangepakt, waarbij nuttige stoffen vrijkomen, maar ook afvalstoffen.

facel1

De afvalstoffen die zijn vrijgekomen worden afgevoerd d.m.v. een lymfedrainage. Hierbij wordt uw huid van vocht voorzien en zal er stralend gaan uitzien.

Resultaten die zijn te behalen bij Natural Face Lifting:

 • Oogcontouren worden gladder
 • De huid wordt strakker en elastischer
 • Verzakkingen worden gelift
 • Betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren
 • Hogere zuurstoftoevoer naar de cellen

U ervaart een intensieve maar toch ontspannende behandeling. Een unieke ervaring die rust en balans brengt en wereldwijd bijzondere reacties krijgt.

Wilt u zich zalig laten verwennen met 1 behandeling of wilt u eerst kennis maken met de behandeltechniek voordat u met een kuur start ? Dat kan uiteraard.

Kennismakingsbehandeling Natural Face Lifting
* Intakegesprek
* Reiniging van de huid
* Lotion
* Natural Face Lifting Massage
* Individueel aangepaste eindverzorging

Ca. 45 Minuten: € 59,00

De eerste behandeling laat direct al resultaat zien. Voor een optimaal resultaat adviseer ik u een kuur van 5, 10 of 15 behandelingen waarbij u 2x per week in de salon komt voor een behandeling.

Kuurbehandeling Natural Face Lifting *

 • Kuurbehandeling 5x 45 minuten, per behandeling € 57,50
 • Kuurbehandeling 10x 45 minuten, per behandeling € 55,50
 • Kuurbehandeling 15x 45 minuten, per behandeling € 53,50

Om het resultaat van de kuurbehandelingen te behouden is het aan te raden om de behandeling elke 4 weken te herhalen. De prijzen hiervoor bedragen € 57,50 (45 min.).  Deze prijzen zijn alleen van toepassing als u de kuur heeft ondergaan.

Indien u de behandeling wilt uitbreiden met een fruitzuur peeling van Janssen Cosmetics bedraagt de meerprijs hiervoor € 18,50.

*De korting wordt verrekend tijdens de laatste behandeling van de kuur.

 • Gelaatscontouren verstrakken
 • Vocht ophopingen (bv rond de ogen) verdwijnen
 • Opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Opname verbetering van werkstoffen
naturalfacelifting
facel3
facelifting3
facelifting2
facelifting1

We beautify the world