Loveli

LOVELI

Loveli wil 100% goodness, 100% natuurlijk.
Puur liefde en verder niets.

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt Linda van Loveli, accepteerde het niet langer dat veel producten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor ons zijn.

Linda heeft Loveli bedacht nadat bij haar moeder borstkanker werd geconstateerd. Het advies was toen om te starten met een deodorant, welke geen aluminium zou bevatten. Helaas was er op dat moment geen goede deo zonder aluminium te vinden, dus besloot Linda om er zelf eentje te maken. En dat is het begin van Loveli! De eerste deo zonder aluminium die écht werkt!

100% Natuurlijke producten kunnen ook lekker ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen?
Loveli is 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥.

WAAROM LOVELI?

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:
♥. 100% natuurlijk
♥. Nooit op dieren getest
♥. Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG’s, nano, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie
♥. Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering
♥. Gemaakt in Amsterdam
♥. Hervul je producten met milieuvriendelijke refills
♥. 100% troepvrij

HET VERSCHIL MET ANDERE DEO’S

We LOVE to sweat! Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt je daarmee af en ontdoet zich zo van afvalstoffen die je graag uít je lichaam wilt hebben. Maar wat je niet wil, is die vervelende zweetgeur. Spuitbusdeo’s bevatten vooral veel alcohol en parfum die de geur proberen te maskeren. Daarnaast sluiten de deo’s met aluminium je zweetklieren af waardoor je niet zweet

Maar zweten doe je natuurlijk niet voor niets. Die afvalstoffen moeten toch echt je lichaam uit.   En wat misschien nog veel spannender is: het aluminium uit je deodorant wordt ook opgenomen in je lichaam. Onderzoek toont aan dat het aluminium in een deodorant door je huid wordt opgenomen en ìn je lichaam terecht komt, via je bloedbaan in je klieren en zelfs verder in het lichaam. En dat wil je juist niet!

LOVELI, DEODORANT ZONDER ALUMINIUM

Zweet gaat pas stinken als het in contact komt met de bacteriën op je huid. En dat is wat je wilt voorkomen.  Dat kun je doen door je oksels regelmatig te wassen. Maar ook door de pH-waarde van je huid omhoog te brengen, zodat de bacteriën op je huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën = geen geurtjes.

En dat is precies wat de natriumbicarbonaat in de deo van Loveli doet.  Een andere naam voor natriumbicarobaat is zuiveringszout en zo heet het niet voor niets.  Zweet wordt namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren je huid bereikt. Bijkomstig voordeel van natriumbicarbonaat is dat het ook nog eens zweet kan absorberen.

Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is dus hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. De deo van Loveli bevat daarnaast ook kokosolie voor een neutraliserende werking en  arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Vitamine E is toegevoegd als antioxidant en zinkoxide werkt tegen stress-, emotie- en hormonaal zweet

LOVELI PRODUCTEN

Ondertussen kunt u veel meer producten dan alleen de bekende deo kopen van Loveli. Er is een lipbalm, een bodyscrub, een bodycream en nog veel meer van Loveli te koop.
Alle producten zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. Naast al deze mooie eigenschappen, hebben ze bij Loveli ook goed nagedacht over het milieu. De producten van Loveli zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en er is ook een aparte lijn voor mannen beschikbaar.

LOVELI, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Mooi&Zo! 

loveli_1
flyer-loveli

We beautify the world