Alpha-H

Alpha-H

ALPHA-H: HUIDVERBETERING EN ANTI-AGING OP HOOG NIVEAU

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn. 

Alpha-H staat voor een direct resultaat: Meervoudig award winning cosmeceutical Alpha-H uit Australie, voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk direct resultaat willen zien.  Of je nou last hebt van pigmentatie, (vroegtijdige) veroudering of acne; met Alpha-H ga je voor huidverbetering, zonder je huid overmatig te stimuleren of irriteren; het is namelijk geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

GLYCOLZUUR

Rode draad in de gehele lijn is glycolzuur; een fruitzuur. Fruitzuren worden ook wel alfa hydroxy zuren genoemd; wat meteen de naam Alpha-H verklaard. In de cosmetische dermatologie wordt gewerkt met verschillende soorten (fruit)zuren. Alpha-H heeft er voor gekozen om in veel producten te werken met glycolzuur, enerzijds vanwege de uitzonderlijke werking en resultaten op het gebied van huidverbetering, pigment- en ouderdomsvlekken, melasma (zwangerschapsmakser), acne, grove poriën, dehydratatie, slecht doorbloede, verdikte (rokers)huid en een vale, ongelijkmatige teint. En daarnaast omdat glycolzuur zelfs geschikt is voor de gevoelige huid.

UNIEK
Wat Alpha-H zo uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met de hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten. Hierdoor wordt de huid zodanig geactiveerd en uit haar comfort zone getrokken dat zij “wakker schrikt”,  dat er daadwerkelijk een proces in gang wordt gezet waarbij de activiteit in de diepere huidlagen toeneemt; daar waar nieuwe huidcellen en collageen wordt aangemaakt. Hierdoor zijn de Alpha-H producten in staat de structuur, kwaliteit, dikte, teint en functie van de huid daadwerkelijk te verbeteren. Gewone huidverzorgingsproducten bevatten deze ingrediënten vaak niet of in minimale hoeveelheid en/of hebben een pH waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten.

GEEN ONNODIGE INGREDIENTEN
Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen vermeden; wordt er gewerkt met natuurlijke ingrediënten en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

INTERNATIONALE FANBASE
Alpha-H wordt gerund en geproduceerd in Queensland, Australië en heeft inmiddels een (inter)nationale fanbase opgebouwd onder dermatologen, cosmetisch artsen, huidtherapeuten, salons, consumenten, beauty journalisten en celebrities omdat de producten snel en langdurig een zicht- en voelbaar verschil laten zien in de kwaliteit, teint en textuur van de huid. Als je zo snel merkt dat je huid zich stap voor stap daadwerkelijk begint te transformeren, frisser en egaler wordt, oneffenheden verdwijnen, beter doorbloed raakt en steviger wordt, blijf je terugkomen. Dat is waar Alpha-H voor staat!

awards_ah
img8

We beautify the world