Acties

LUXE NAJAARSBEHANDELING

De dagen worden korter, buiten klettert de regen tegen de ramen, het wordt frisser in huis en de verwarming gaat aan. Die verwarming is een teken om de huid weer eens een flinke oppepper te geven. Tijdens de warme zomermaanden heeft de huid het namelijk flink voor de kiezen gekregen: het (zee)water, het chloor in het zwembad, transpiratie, airco’s en natuurlijk de zon hebben de huid behoorlijk uitgedroogd. En nu de koude en winderige herfst voor de deur staat, is het tijd om de schade te herstellen en de huid winterklaar te maken. Dat kan met de uitgebreide Luxe Najaarsbehandeling.

De ‘Luxe Najaarsbehandeling’ bestaat uit:                      

-Balancing Cleanser.
-Micro Cleanse Super Scrub.
-Liquid  Gold Cleansing inclusief Pro Enzym
-Spray Moisture  Boosting  Facial Mist
-Onzuiverheden verwijderen
-Waxen wenkbrauwen/bovenlip
-Lifting anti wrinkle booster ampul
-Massage v/h gelaat
-Moisture Boosting Facial Mist
-Vitamine Serum A, B, C of E
-Masker aangepast aan huidtype
-Koffie/thee tijdens het masker
-Serum Liquid Laser Prescriptive Hyaluron Gel
-Absolute Eye Complex
-Liquid Gold 24 hour moisture repair creme
-Dagcreme met SPF50

De prijs van deze mooie, uitgebreide behandeling is € 72,50.

Voor een mooie, egale, stralende en gladde huid kies je voor deze luxe najaarsbehandeling. Een heerlijke behandeling met oa milde fruitzuren, hyaluron, vitamines en witte moerbei. (2)

PRODUCT VAN DE MAAND

Beauty@Home pakket:

De huid heeft in de wintermaanden veel te verduren en heeft behoefte aan bescherming, voeding en goede werkstoffen. Daarom ben ik gestart met het maken van “Beauty@Home” pakketjes.

Dit pakket bevat producten voor een gelaatsbehandeling die u zelf thuis kunt uitvoeren. Ik maak de behandeling voor iederen op maat met producten die zijn aangepast aan uw huidtype. De producten zitten in kleine potjes en zijn voldoende voor 1 behandeling.

Even een momentje voor uzelf tijdens deze bizarre tijd. Na de behandeling bent u weer tot rust gekomen, ziet de huid er weer stralend en gevoed uit en voelt ook nog eens superzacht aan!

Het “Beauty@home” pakket bestaat uit:
-Oppervlakte reiniging
-Peeling/scrub
-Masker
-Serum
-Moisturiser
-Dagcreme met SPF50

Tevens zit er een beschrijving bij hoe u de producten tijdens de behandeling kunt gebruiken. Ook een haarnetje en een theezakje, voor het kopje thee tijdens het masker 😍, ontbreken niet.  Ook voeg ik nog wat losse samples toe.

De prijs van dit “Beauty@Home” pakket bedraagt € 22,50*

Heeft u interesse in het “Beauty@Home” pakket of heeft u nog iets anders nodig? Dan hoor ik dat graag. Ik ga de producten voor u samenstellen en bezorg deze graag bij u thuis indien u in de regio woont.

Liefs,

Inge 💖
*********
Juiste foto beauty at home