Acties

Winter Boosting Treatment

Buiten is het guur, de huid wordt continu blootgesteld aan kou. Binnen lekker opwarmen bij de verwarming, heerlijk maar ook dit is een aanslag op de huid waardoor de huid snel zijn vocht en reserves verliest. Een comfortabel gevoel is dan vaak ver te zoeken.

De winter boosting treatment hydrateert en herstelt de huid optimaal. De huid wordt gevoedt tot in de diepte en geeft een onmiddellijk gevoel van comfort en zachtheid. Er wordt afgerekend met gebrek aan helderheid, tekenen van vermoeidheid en vochtreserves worden snel aangevuld. Verwen je huid met deze heerlijke behandeling en je zult stralen in de gure winterperiode

2019-2020

PRODUCT VAN DE MAAND:

Liquid Gold, wereldwijde beststeller!

De 4-in-1 werking van deze wereldwijde beststeller geeft het effect van een ‘overnight facial’ door 5% glycolzuur en de lage pH waarde van het product. Dit trekt je huid letterlijk uit haar comfort zone, wat zorgt voor huidverbetering van binnenuit.

Liquid Gold is een multifunctioneel 4-in-1 product: lotion, exfoliant, serum én moisturiser.
Het werkt als een ‘overnight facial’ door de combinatie van 5% glycolzuur en een lage pH waarde van het product. Dit zet de huidcellen zodanig aan het werk dat de aanmaak van collageen, elastine en huideigen hyaluronzuur in de diepere huidlagen flink toeneemt. Dit zorgt voor een betere hydratatie en huidverbetering van binnenuit.

Glycolzuur verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing, geeft de teint een boost, en vervaagt rimpeltjes, pigmentatie, (acne)littekentjes en zonschade. Het houdt de huid daarnaast tot diep in de poriën schoon, waardoor het ook onmisbaar is voor de onzuivere huid. De huid heeft doorgaans al na één keer een zichtbaar egalere, frissere, vollere en strakkere uitstraling.

Multifunctioneel, snel én makkelijk: reinig de huid, breng Liquid Gold aan en doe het liefst daarna niets meer voor de meest optimale werking!
Geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder bij verlies van elasticiteit, (vroegtijdige) veroudering, vale teint, pigment- en ouderdomsvlekken, verdikte (rokers)huid, acne, littekens en grove poriën.

Vrij van parfum, parabenen, siliconen, minerale olie en sulfaat (SLS). Niet getest op dieren. Dit product heeft een pH waarde van 2.5.

In de maanden december 2019,  januari en februari 2020 bij Schoonheidssalon Mooi&Zo! met 10% korting

LIquid gold

Neem plaats, geniet en ontspan!