Acties

LUXE NAJAARSBEHANDELING

De dagen worden korter, buiten klettert de regen tegen de ramen, het wordt frisser in huis en de verwarming gaat aan. Die verwarming is een teken om de huid weer eens een flinke oppepper te geven. Tijdens de warme zomermaanden heeft de huid het namelijk flink voor de kiezen gekregen: het (zee)water, het chloor in het zwembad, transpiratie, airco’s en natuurlijk de zon hebben de huid behoorlijk uitgedroogd. En nu de koude en winderige herfst voor de deur staat, is het tijd om de schade te herstellen en de huid winterklaar te maken. Dat kan met de uitgebreide Luxe Najaarsbehandeling.

De ‘Luxe Najaarsbehandeling’ bestaat uit:                      

-Balancing Cleanser.
-Micro Cleanse Super Scrub.
-Liquid  Gold Cleansing inclusief Pro Enzym
-Spray Moisture  Boosting  Facial Mist
-Onzuiverheden verwijderen
-Waxen wenkbrauwen/bovenlip
-Lifting anti wrinkle booster ampul
-Massage v/h gelaat
-Moisture Boosting Facial Mist
-Vitamine Serum A, B, C of E
-Masker aangepast aan huidtype
-Koffie/thee tijdens het masker
-Serum Liquid Laser Prescriptive Hyaluron Gel
-Absolute Eye Complex
-Liquid Gold 24 hour moisture repair creme
-Dagcreme met SPF50

De prijs van deze mooie, uitgebreide behandeling is € 72,50.

Voor een mooie, egale, stralende en gladde huid kies je voor deze luxe najaarsbehandeling. Een heerlijke behandeling met oa milde fruitzuren, hyaluron, vitamines en witte moerbei. (2)

PRODUCT VAN DE MAAND

ABSOLUTE EYE COMPLEX

Deze frisse ooggel verstevigt, verfrist, hydrateert en werkt vochtafdrijvend. Perfect voor de aanpak van kraaienpootjes, donkere kringen, (vocht)wallen en gezwollen oogleden.

-Mag worden aangebracht rond het gehele oog. Dus niet – zoals de bij meeste oogcrèmes – alleen op de harde delen rond het oog, maar óók op de oogleden, tot aan de wimperrand. De geltextuur trekt namelijk direct in. Hierdoor kan het niet ‘uitlopen’, in de ogen komen en gaan irriteren.

-Geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder bij fijne lijntjes, rimpels, slaaptekort, vermoeide of gezwollen ogen, donkere kringen en verlies van stevigheid rond de ogen.

-Absolute Eye Complex verstevigt en ontgift, verfrist, hydrateert, vermindert (vocht)wallen, donkere kringen, gezwollen oogleden en kraaienpootjes.

-Absolute Eye Complex is vanwege de frisse geltextuur ook favoriet bij mannen!

-Bij herhaaldelijk gebruik vervagen donkere kringen en vlekjes onder de ogen, waardoor je minder concealer nodig hebt om het te verbergen.

-TIP: bewaar in de koelkast voor extra frisheid; de verkoeling zorgt voor een extra vochtafdrijvende werking.

-Vrij van parfum, parabenen, minerale olie, siliconen, sulfaat (SLS) en dierlijke ingrediënten (vegan friendly). Niet getest op dieren.

t/m eind november 2020 ontvangt u 10% korting op deze heerlijke ooggel.

Absolute-Eye-Complex-15ml_600x

Actie 5 jarig bestaan

ACTIE MICRONEEDLING: BOEK IN OKTOBER EEN KUUR VAN 5 BEHANDELINGEN EN ONTVANG 1 BEHANDELING GRATIS!

De zomer is voorbij, de micro-needling kan weer vollop ingezet worden. Micro-needling is echt een fantastiche huidverbeterende behandeling die meerdere huidproblemen kan aanpakken.

Hoe werkt Microneedling?
De microneedling behandeling wordt uitgevoerd met een dermapen. Terwijl de pen over de huid gaat, maken talloze dunne micronaaldjes, die speciaal ontworpen zijn om door de opperhuid te dringen, microscopische kleine kanaaltjes in het huidoppervlak. Door op deze manier openingen in de huid te creeëren, kunnen de werkzame stoffen uit huidproducten veel beter in de huid doordringen en efficiënter werken. Bovendien stimuleren de minuscule gaatjes het herstelmechanisme van de huid waardoor de productie van collageen en elastine wordt verhoogd.
Afhankelijk van uw indicatie en wensen kunt u micro-needling behandelingen afwisselen met Natural Face Lifting of fruitzuurbehandelingen.

Micro-needling kan ingezet worden voor de behandeling van:
-Rimpels en fijne lijntjes
-Littekens en Acne littekens
-Acne (Met uitzondering van actieve acne)
-Grove poriën
-Grauwe rokershuid
-Algehele verbetering huidstructuur